2021-07-19 12:11:27• hírek • Szatmár.ro

Szigorúan kezelik a szabálytalanul parkolókat Nagykárolyban

Július 18-án, vasárnap, a Helyi Rendőrség emberei összesen 21 autóvezetőt büntettek meg nem megfelelő parkolás miatt Nagykárolyban.

Többségüket a Nagykárolyi Városi Strand övezetében bírságolták meg, mivel az autók sofőrjei járműveikkel a zöldövezeten, vagy a kerékpársávon parkoltak. A kiosztott büntetések összegei 300-600 lej között változtak.
 

„Tudatában vagyok annak, hogy nincs elegendő parkolóhely a városban, azonban ez nem jelenti azt, hogy a zöldövezetre, vagy a biciklisávra parkolhatnak az autósok. Inkább azt javallanám, hogy az autóvezetők vegyék a fáradtságot és keressenek parkolóhelyet a célállomásuktól egy kicsit távolabb, ha éppen úgy alakul. Nem jogos, hogy a kerékpársávot elfoglalják, mint ahogy az sem, hogy a frissen rendbetett zöldövezetet használják parkolási céllal. Szeretném megragadni a lehetőséget és megköszönöm a fáradozását azoknak a nagykárolyiaknak, akik a házuk előtt kialakított zöldövezetet öntözik és segítik a karbantartást” – fogalmazott Kovács Jenő polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: